Szironta Együttes, Besnyő • www.csengettyu.hu • +36 20 258 22 44 • info@csengettyu.hu Küldjön e-mailt a Szirontának! Adója 1%-át köszönjük! Töltse le a rendelkező nyilatkozatot most!

Kezdőlap arrow Kapcsolatfelvétel, fellépésrendelés
Kapcsolatfelvétel, fellépésrendelés

Köszönjük, hogy érdeklődik fellépéseink felől, és kapcsolatot kíván teremteni együttesünkkel. Számunkra nagyon fontos minden megkeresés, így bármely csatornán intéz kérdést hozzánk, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk Önnek.

Szervezeti stuktúránkban minden kérdéskörnek van "szaktudója", így ha hozzá fordul, bizonyosan nem marad válasz nélkül.

Általános kapcsolati információkElérhetőségi információk QR kódban

Irodánk címe: 2456 Besnyő, Petőfi utca 3-5. (faház)
Postacím: 2456 Besnyő, Akácfa utca 9.
Telefonszám: +36 25 222 111, telefaxszám: +36 25 22 21 20
E-mail:
A honlappal kapcsolatos jogi kérdésekben az e-mail címet használják!

Fellépésekkel kapcsolatos információk
- telefon: +36 25 222 111

A Szironta Együttes közreműködést vállal céges összejöveteleken, kastélyokban, kúriákon, fogadásokon, bálokban, zártkörű eseményeken, díjátadáson, partikon, fesztiválokon, kiállításon, falunapokon, szabadtéri színpadokon, vagy bármilyen, együttesünk tevékenységével összeegyeztethető rendezvényen.

Kérjük, hogy a tervezett közreműködést megelőző legalább 1-2 hónappal vegyék fel a kapcsolatos irodánkkal. A karácsonyi szezonra (november-december hónapokra) vonatkozó közreműködési igény esetén lehetőség szerint már szeptemberben egyeztessenek időpontot. Bár lehetőségünk szerint minden megkeresést próbálunk teljesíteni, de ezzel ekerülhetők az időpontütközések.

Fellépési naptárunkban folyamatosan és naprakészen nyomon követheti, hogy mely időpontoban van már lekötött műsoridő. Emellett a 2016-os évben az utolsó fellépési napunk december 23. (hétfő), 2017-ben pedig január 6-tól állunk ismét rendelkezésre. A karácsonyi ünnepkörbe tartozó fellépéseket november 24-től vállalunk.

Sajtókapcsolat
- telefon: +36 20 256 83 89

Örömmel tölt el bennünket, amikor egy-egy kiadványban, újságban, televíziós vagy rádiós közvetítésben együttesünket megemlítik, rendezvényeinkről, fellépéseinkről tájékoztatnak. Szervezetünk életében nagyon fontos szempont a megfelelő és hiteles tájékoztatás, ezért kérjük a sajtó munkatársait, hogy a megjelenésre szánt anyagot juttassák el sajtókapcsolati munkatársunk számára, így elkerülhető a félreérthető vagy téves információközlés.

Mezőföldi Önkéntes Pont
telefon: +36 25 222 111

Szervezetünk 2012. november 1-től működteti a Mezőföldi Önkéntes Pontot. Fogadó szervezetként mi is várjuk a tettrekész önkéntesek jelentkezését, önkéntes koordináló szervezetként pedig minden egyéb - az önkéntességgel kapcsolatos - információt is át tudunk adni az érdeklődőknek.

1% 1% 1% 1% 1%

Kérjük, hogy 2017-ben is
támogassa szervezetünket!
Köszönjük!

Adószámunk: 18501472-1-07

Rendelkező nyilatkozat
Miért segíti szervezetünket felajánlása?
Olvassa el válaszainkat!

Legújabb lemezünk

Lájkoljon minket!