Szironta Együttes, Besnyő • www.csengettyu.hu • +36 20 258 22 44 • info@csengettyu.hu Küldjön e-mailt a Szirontának! Adója 1%-át köszönjük! Töltse le a rendelkező nyilatkozatot most!
Sziront'Art
Vissza a Szirontára
Jogi dokumentumok
Éves beszámolók
Feladatok, célok
Tagság

Projektek

Pályázati források,
támogatások, adományok:

Támogatóink

TÁMOP 5.5.2.-11/2-2012-0095 projekt leírása

TÁMOP-3.2.13-12/1 - Kul-turi pályázat információi

Kezdőlap arrow Sziront'Art - A kultúráért
Sziront'Art - A kultúráért

Holnapunk ezen szekciójában a Sziront'Art Közhasznú Egyesület munkáját követheted nyomon. Szervezetünk 2008. január 19-én alakult, jogerős bírósági nyilvántartásba vételünk 2008. április 25-én történt meg. 2008. október 23-a óta kiemelten közhasznú szervezeti besorolásba tartozunk.

Céljaink között a kultúra megóvása és közvetítése, értékmegőrző és értékteremtő rendezvények szervezése és lebonyolítása, a helyi és kistérségi kulturális koncepció kialakításában és megvalósításában való közreműködés szerepel. Emelett a Sziront'Art fenntartásában működik a Szironta Együttes, amelyen keresztül célunk a csengettyű magyarországi meghonosítása, a citerajáték sokszínűségének bemutatása.

Fontosnak tartjuk civil szervezetünk működtetését, hiszen tudjuk, hogy mekkora erőt képviselnek a civil kezdeményezések. Az alábbiakban egy rádiós interjút hallgathatnak meg, melyet szervezetünk titkárával, Sólyom Balázzsal készített a Lakihegy Rádió. A téma a civil szervezetek voltak.

Honlapunk itt egy flash lejátszót igénylő médiaelemet tartalmaz. A médiafájl elindításához flash lejátszó szükséges, mely az Adobe oldaláról ingyenesen letölthető.

Bármilyen, az egyesület működését, céljai megvalósítását segítő ötletet, tárgyi vagy pénzbeli adományt köszönettel fogadunk. Pártoló tagjaink közé várjuk mindazokat, akik alapszabályunkat elfogadják, céljainkkal azonosulni tudnak.

Jelszavunk:
CSAK A TETTEK HOZNAK EREDMÉNYT, AZ IDŐ NEM!

Kérjük, töltse le a legújabb Flash lejátszót a fotók megtekintéséhez!

Következő fellépés
1% 1% 1% 1% 1%

Kérjük, hogy 2017-ben is
támogassa szervezetünket!
Köszönjük!

Adószámunk: 18501472-1-07

Rendelkező nyilatkozat
Miért segíti szervezetünket felajánlása?
Olvassa el válaszainkat!

Megjelent lemezeink

Együttesünknek eddig
három lemeze jelent meg:

Fáj a szívem egy fekete csikóért CD

Zengedezünk néked szép csillag (2007) CD

Csilingelő kincseink (2008) CD

Lájkoljon minket!