Szironta Együttes, Besnyő • www.csengettyu.hu • +36 20 258 22 44 • info@csengettyu.hu Küldjön e-mailt a Szirontának! Adója 1%-át köszönjük! Töltse le a rendelkező nyilatkozatot most!
Kezdőlap arrow Csengettyűjegy - egy újabb hangszer
Csengettyűjegy - egy újabb hangszer

Mit is jelent számunkra ez a kissé szokatlanul hangzó szóösszetétel, hogy csengettyűjegy? A további fellépések lehetőségét, az elhasználódott hangszereink cseréjét, a fennmaradást... Ha zongorát akarunk venni, százezres, olykor akár milliós tételekkel számolunk, ha egy jobb hegedűt, akkor szintén. Nekünk egy darab nyeles csengettyű "csupán" párezer forint kiadást jelent. Egy garnitúrában 30 db csengettyű van. Egy negyed-fél órás műsor folyamatos, megszakítás nélküli eljátszásához legalább három garnitúrára van szükség. Ha így számolunk, talán egy zongora olcsóbb volna...

Csengettyűjegy = Egy újabb hangszer

Számunkra viszont cél az, hogy színvonalas és folyamatos műsort adhassunk, amely együtt jár azzal, hogy csengettyűinket javíttatjuk, a hibásakat cseréltetjük, és folyamatosan fejlesztjük-bővítjük készletünket. Jelenleg 107 db nyeles csengettyű és egy 27 harangos állványos csengettyűsor van birtokunkban. Mindezt önmagunk valósítottuk meg, közönségünk, tagjaink és eseti mentoraink segítségével - önfenntartóan.

A minőségi műsor, a kapkodás nélküli játékmód biztosításához viszont tovább kell bővíteni hangszerállományunkat, ezért kérjük támogatóink segítségét. Jelenleg egy nagy kaliberű, öt évet átölelő pályázat megvalósításán dolgozunk. Ennek az önereje is milliókban mérhető... Ha vásárol egy csengettyűjegyet, egyszer talán a csengettyűtörténelem halhatatlanjainak soraiba is felkerül, de az biztos, hogy újabb lehetőséget ad együttesünknek.

Köszönjük azon magánszemélyeknek és intézményeknek, akik már vásároltak csengettyűjegyünkből és hozzájárultak ahhoz, hogy az önfenntartó Szironta számos (2010-ben pl. 58) helyre eljuthasson.

Bár képletesen, de csengettyűk tulajdonosává váltak:

Ribiczey Ádám
(1 db)
Kereszt Sándor
(5 db)
Stoffán György
(5 db)
Fónad Józsefné
(1 db)
Kovács Barbara
(1 db)
Barátság MK Százhalombatta
(1 db)
Osuszd Jánosné (5 db)

1% 1% 1% 1% 1%

Kérjük, hogy 2017-ben is
támogassa szervezetünket!
Köszönjük!

Adószámunk: 18501472-1-07

Rendelkező nyilatkozat
Miért segíti szervezetünket felajánlása?
Olvassa el válaszainkat!

Legújabb lemezünk

Lájkoljon minket!