Szironta Együttes, Besnyő • www.csengettyu.hu • +36 20 258 22 44 • info@csengettyu.hu Küldjön e-mailt a Szirontának! Adója 1%-át köszönjük! Töltse le a rendelkező nyilatkozatot most!
Kezdőlap arrow Ha támogatni szeretné tevékenységünket
Ha támogatni szeretné tevékenységünket

Jól tudjuk, a mai világban minden forintnak helye van. Vagy jó helye, vagy rossz helye... Az okos emberek befektetik oda, ahol minél kevesebb ráfordítással minél többet kamatozhat. A mi tevékenységünk kultúrát közvetít. A kultúra sosem volt, sosem lehetett és sosem lesz profitorientált. Mégis szükség van rá, mint a sóra, a mézre, a citromra, az illatra, az álomra.

Kodály Zoltán, az egyik legnagyobb magyar zeneszerző, zenetudós, népzenekutató és népzenegyűjtőnk szerint "Kultúrát nem lehet örökölni. Az elődök kultúrája egy-kettőre elpárolog, ha minden nemzedék újra meg újra meg nem teremti magának." A Szironta Együttes ezen fáradozik: a zene segítségével a szépség, a pénzben nem mérhető érték közvetítésével. Amire éppúgy szükségünk van, mint egy falat kenyérre. Csak sokan nem tudják.

Nagy tervekkel, életképes és megvalósításra váró célokkal rendelkezünk. Sokszor azonban az anyagi lehetőségeink határt szabnak. Kiadásaink állandóan nőnek, szorítanak (citerákra húrok, újabb hangszerek, javíttatás, kották, kiadványok stb.). Sokat áldoztunk már saját erőből citerákra, fellépő ruhákra.

Miért is érdemes a Szirontát támogatni, céljaik megvalósítását segíteni?
Támogassa céljainkat! Köszönjük!Ha csak a gazdasági érdekeket nézzük: a számos fellépés egy újabb eszköz lehet a marketingstratégiában. Olyan közönség is megismerheti a vállalkozást, az elképzelést, amelyet esetleg más úton nem érhetnek el. Emellett ma már a munkaadók számos céges rendezvénnyel (karácsonyi party, évnyitó rendezvény, meetingek, továbbképzések stb.) kedveskednek dolgozóiknak, erősítve az összetartást, munkamorált. Mi lehetőséget biztosítunk mentorainknak arra, hogy rendezvényeiken színvonalas és tartalmas műsor szórakoztassa munkatársaikat, meghívott vendégeiket.

A csengettyű mint hangszer nem terjedt még el hazánban, így nagy lehetőségek, viszonylag könnyű "piacszerzés" jellemzi. Megfelelő háttérrel gyors és szép eredményeket lehet elérni. Amire mindannyian büszkék lehetünk. Ez a fajta támogatási lehetőség az üzleti életben eléggé új dolog. De minden csak fantázia kérdése.

2008. április 29-étől a Sziront'Art Közhasznú Egyesületen keresztül fogadjuk a támogatásokat és a felajánlott 1%-okakat, nyitottak vagyunk szponzori megállapodások megkötésére is. A célzottan nyújtott adományok, a célhoz nem rendelt befizetések mellett egy-egy tiszteletdíjas fellépés is nagy segítség az együttes életben maradásához. Bármilyen formában is támogatják céljainkat a befektetések a kultúrában kamatoznak.

Az egy százalékos felajánlásokhoz hasonlóan a társasági adófizetési kötelezettséggel rendelkező vállalkozásoknak is lehetőségük van szervezetünk részére adókedvezményt biztosító támogatást nyújtani. Az ún. TAO-támogatásról részletes információt ezen a linken olvashat. Ha ez a támogatási forma érdekli, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyvezetőnkkel, Sólyom Balázzsal a 06 20 258 22 44-es telefonszámon.

A Sziront'Art Közhasznú Egyesület bankszámlaszáma:
10700787-47514209-51100005
(CIB Bank rövid szám: 0078 475142 511)
IBAN: HU05 107 0787 4751 4209 5110 0005, SWIFT: CIBH HU HB

Az 1%-os felajánlásokhoz adószámunk: 18501472-1-07

Egész évben biztosítjuk a lehetőséget pártolójegyek megvásárlására. Ez nem nagy összeg, mégis nagy segítség egy-egy rendezvényünk megvalósításához. Csengettyűjegy vásárlására is van lehetőség. A 4.000 Ft értékben vásárolható támogatószelvénnyel az adományozó jelképesen egy hangszerünk tulajdonosává válik - hiszen a magyar csengettyűk nettó darabára ennyi - és honlapunkon is feltüntetjük a nevét.

1% 1% 1% 1% 1%

Kérjük, hogy 2017-ben is
támogassa szervezetünket!
Köszönjük!

Adószámunk: 18501472-1-07

Rendelkező nyilatkozat
Miért segíti szervezetünket felajánlása?
Olvassa el válaszainkat!

Legújabb lemezünk

Lájkoljon minket!