Szironta Együttes, Besnyő • www.csengettyu.hu • +36 20 258 22 44 • info@csengettyu.hu Küldjön e-mailt a Szirontának! Adója 1%-át köszönjük! Töltse le a rendelkező nyilatkozatot most!
Kezdőlap arrow Közhasznúsági jelentések, éves beszámolók
Közhasznúsági jelentések, éves beszámolók

A Sziront'Art Közhasznú Egyesület törvényi és alapszabályi kötelezettségeit teljesítve ezen az oldalon teszi közzé közhasznú működésének zárszámadását, a Közhasznúsági Jelentést. Az alábbiakban a Közgyűlés által elfogadott, számszakilag ellenőrzött beszámoló érhető el.

Fontosnak tartjuk, hogy mindenki átfogó és valós képet kapjon a szervezetünk és együttesünk működéséről, így tevékenységünket a közhasznúsági jelentésben részletesen bemutatjuk. Emellett eleget teszünk a számviteli rendelkezések előírásainak az eredménykimutatásunk és mérlegünk közlésével.

Kérjük, hogy szervezetünk éves jelentéséből ne készítsen kivonatot készíteni, azt részleteiben ne használja fel csak akkor, ha arra szervezetünktől írásbeli engedéllyel rendelkezik. A közhasznúsági jelentések teljes terjedelmükben azonban - változtatás nélkül - külön jóváhagyás és engedély nélkül közzétehető.

A 2015. évi Egyszerűsített Beszámoló és Közhasznúsági Melléklet

A 2014. évi Egyszerűsített Beszámoló és Közhasznúsági Melléklet

A 2013. évi Egyszerűsített Beszámoló és Közhasznúsági Melléklet

A 2012. évi Egyszerűsített Beszámoló és Közhasznúsági Melléklet

A 2011. évi Közhasznúsági Jelentés és Számviteli Beszámoló

A 2010. évi Közhasznúsági Jelentés és Számviteli Beszámoló

A 2009. évi Közhasznúsági Jelentés és Számviteli Beszámoló

A 2008. évi Közhasznúsági Jelentés és Számviteli Beszámoló

Legújabb lemezünk

Lájkoljon minket!