Szironta Együttes, Besnyő • www.csengettyu.hu • +36 20 258 22 44 • info@csengettyu.hu Küldjön e-mailt a Szirontának! Adója 1%-át köszönjük! Töltse le a rendelkező nyilatkozatot most!

Kezdőlap arrow Rendezvények
Rendezvények

Szervezetünk fő feladata, a Szironta Együttes fenntartása, mellett részt vesz a helyi kulturális koncepció kialakításában és megvalósításában. Értékőrző és hagyományteremtő programokat biztosít a besnyői lakosok és a kistérségben élők számára. Műsorpalettánk sokszínű, hiszen minden korosztály megtalálhatja szórakozását. A 2011-es évben a CsengőFest rendezvényünk már ötödik éve valósulhat meg. Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap Leader-fejezetének végrehajtásához nyújtott támogatásoknak köszönhetően a 2011-2012-es évben számos hagyományőrző és kulturális fesztivál, koncert és kiállítás valósulhat meg.

Fontos megjegyezni, hogy a közölt időpontok az éves munkatervünkben megfogalmazott dátumok. A rendezvények pontos idejét 30 nappal a megvalósulás előtt közöljük és a rendezvényre vonatkozó meghívót is feltöltünk. Kérjük, mindig ellenőrizzék a program pontos időpontját!2015. 05. 16. - 9. CsengőFest


A felhívás letöltése | Regisztráció (kizárólag ONLINE!)

Csengettyű

A besnyői Szironta Együttes 2015-ben már kilencedik alkalommal hívja seregszemlére az országban működő csengettyűegyütteseket, harangzenekarokat, együtt zenélő baráti társaságokat, csengettyűs szakkörök tagjait, a csengettyűvel fejlesztő-oktató munkát végző pedagógusokat és minden érdeklődőt.

A találkozó időpontja és helyszíne:
2015. május 16. (szombat) 9-17 óra
Besnyő, Faluház és szabadtéri színpad

Tovább...
Legújabb lemezünk

Lájkoljon minket!